Coaching

Als vrouw kun je je voor, tijdens of na de zwangerschap soms niet helemaal meer in balans voelen. Je kunt stress ervaren door het uitblijven van de zwangerschap, door angst voor de bevalling, door een heftige eerdere bevalling of voor het moederschap. Als jij als vrouw weer in balans bent en lekker in je vel zit voel je je veel sterker en krachtiger. Ben je meer ontspannen en kun je genieten van jouw leven. Door middel van een kort en praktisch coachingstraject en het gebruik van diverse traumaverwerkingstechnieken (zoals EFT – Emotional Freedom Technique –  en hypnose) kan ik jou helpen je evenwicht te (her)vinden. Ik combineer mijn ervaring als coach, doula en moeder en stel jou als mens centraal: ‘Wat is in deze situatie het beste voor jou?’

Tijdens de intake kijken we naar jouw situatie. Dit kan zijn:

  • Je bent zwanger en ziet heel erg op tegen de bevalling (en/of moederschap). Ervaart angsten of stress.
  • Je bent bevallen (onlangs of al langer geleden) en kan de bevalling niet verwerken
  • Je bent moeder en nu?
  • Je zoekt balans in het moederschap, tijd voor jezelf en je werk
  • Jullie willen graag een kindje, maar het lukt niet
  • Jij wilt graag een kindje en je partner niet (of andersom)
  • Een andere situatie waarbij jij als vrouw hulp kunt gebruiken

Op een positieve manier gaan we samen aan de slag. We kijken naar wat er op dit moment in je leven speelt en waar je begeleiding bij zoekt. Als je nu bijvoorbeeld zwanger bent en bang bent voor de bevalling (naar aanleiding van een eerdere bevalling bijvoorbeeld) dan werken we met EFT (Emotional Freedom Techniques). We gaan aan de slag met zoeken waar de disbalans en/of stress en/of angst vandaan komt om te zorgen dat we dat kunnen herstellen. In welke situatie je ook zit, we zorgen ervoor dat je steeds bewuster wordt van lichaam en geest. We werken aan balans en je leert luisteren naar wat jouw lichaam jou vertelt waardoor jouw (zelf)vertrouwen toeneemt. Moderne technieken gaan je helpen jouw situatie te optimaliseren.

Kosten:

De intake duurt een uur. Het tarief hiervoor is 75 incl. BTW. Indien na de intake drie sessies worden afgenomen wordt het intaketarief daarmee verrekend.

Een gemiddelde sessie duurt ongeveer 2 uur. Het tarief (per sessie) is 120 euro incl. BTW.

Tegenwoordig zijn er steeds meer werkgevers die een coachingstraject willen financieren. Vraag het eens aan jouw werkgever. Indien jouw werkgever het betaald, zijn de genoemde bedragen excl. BTW.

Ook zijn er diverse zorgverzekeraars waarbij je coaching kunt declareren. Soms is daarvoor een doorverwijzing nodig van je huisarts.

Wil je dit programma volgen bij ons? Neem dan contact op met Monique via info@moniquevanleeuwen.nl