Over Monique

Mijn naam is Monique van Leeuwen. Ik woon en werk samen met mijn man Robert. We hebben samen 2 leuke, lieve zoontjes van 3 en 5 jaar oud en op dit moment ben ik in verwachting van ons derde wonder.

Sinds 2010 ben ik begonnen met het coachen van verschillende mensen. Van huisvrouw tot operazangeres en van secretaresse tot CEO’s van Internationale bedrijven. Met name na mijn zwangerschap kwamen er steeds meer vrouwen op mijn pad die uit balans waren, zwangere vrouwen die angstig waren, vrouwen die net moeder waren maar zichzelf niet meer konden vinden, vrouwen die geïnspireerd raakte door mijn bevallingsverhalen enzovoort. Zonder dat ik actief aan het coachen was had ik mooie gesprekken en werd ik achteraf hartelijk bedankt omdat ze er zoveel aan hadden gehad. En daar is het volgen van mijn passie begonnen. Ik gun iedere vrouw een leven dat in balans is. Een leven waarin ze in haar kracht staat en aan zich zelf durft te denken. Bij de geboorte van een kind wordt niet alleen een kind geboren, maar ook een moeder. En het is niet alleen het kind dat krampjes kan hebben of een huiluurtje of eenkennig is. Dat geldt net zo goed voor de moeder. Zij kan ook uit balans zijn. Of het nu is omdat ze verlangt naar het moedergevoel en het niet lukt om zwanger te worden. Of dat het gaat om het voorbereiden op de geboorte als gezin. Of over een heftige bevalling. Vrouwen helpen op wat voor manier dan ook, dat is mijn passie.

Opleiding/cursussen/ervaring
Naast NLP Master en Yogadocent heb ik de opleiding bij JJDoula Amsterdam gedaan. Ik ben gecertificeerd in Hypnobirth technieken voor Professionals en heb de spinnig babies cursus gedaan (www.spinningbabies.nl). Verder heb ik een opleiding Psycho Sociale Basiskennis gevolgd en heb ik de opleiding tot EFT (Emotional Freedom Technique) therapeut afgerond. Ik heb ervaring als coach en trainer. Verder heb ik tientallen bevallingen begeleid als doula. Voor meer informatie over doula’s verwijs ik je graag naar www.doula.nl

Samen met mijn man Robert Bridgeman (en een geweldig team!) run ik de organisatie Bridgeman (www.bridgeman.nl)

Verenigingen

Monique is aangesloten bij de volgende verenigingen:

LKPZ (Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap).
DAIMH (Dutch Association Infant Mental Health)
NBVD (Nederlandse Bond Voor Doula’s)
Yoga Alliance (Internationale vereniging van yogaleraren)

Opgenomen op de website van: http://stichtingbevallingstrauma.nl

Onze organisatie Bridgeman is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches, de beroepsvereniging van gecertificeerde coaches) en SIYLI (het mindfulness instituut van Google).

Logo---enbvvd
Logo---Landelijke-Kenniscentrum-Psychiatrie-en-Zwangerschap
Logo---DAIMH
Logo---ryt
lid-geboortegids-lichterbevallen-groen